Trafikk

Trafikksituasjonen i Vestfold

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Sandefjord om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 333 78 555, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radiosandefjord.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • «Idiotkjøring» blant motorsyklister 27. august 2022
  Sør-Øst politidistrikt har i løpet av lørdagen fått inn flere meldinger om «idiotkjøring» med crossere i Grenland, melder Telemarksavisa. Trond-Egil Groth i politiet sier til avisa at de følger med på denne typen ulovlig kjøring, og at crosserne ikke får operere uforstyrret.
 • Til sykehus etter ulykke med elsparkesykkel 27. august 2022
  En mann i 40-årene blir kjørt til sykehuset i Skien etter en ulykke med elsparkesykkel, melder politiet. Ulykken skal ha skjedd i Slåttekåsvegen, Ulefoss. Politiet undersøker hendelsen på stedet.
 • Ventetid på Haukeli 7. august 2022
  Vegtrafikksentralen melder om en times ventetid på E134 Haukelifjell i forbindelse med ledekjøring, på grunn av veiarbeid.
 • E18 ved Sannidal stengt 17. juli 2022
  E18 mellom Tangen og Sannidal er stengt begge retninger på grunn av bilbrann. Omkjøring via Fv 38 Drangedalsveien, og Fv 363 Sannidalsveien
 • Gjenåpnet vei 26. juni 2022
  Bilen som brant ved Neslandsvatn i Merkebekk er berget, og veien er igjen åpen.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?